similia similibus curentur

POLETNA ŠOLA IZ HOMEOPATIJE

05.06.2015 00:00

Na letošnji poletni šoli, ki bo potekala od 5. do 7. junija 2015 v Fiesi, bo predavala nizozemska zdravnica in homeopatinja Resie Moonen, dr. med.

Dr. Resie Moonen prakticira homeopatijo od leta 1985. Zasebno homeopatsko ambulanto in ambulanto družinske medicine ima v Belgiji (Vroenhoven) in na Nizozemskem (Maastricht). Že od leta 1995 redno predava na Homeopathie Stichting na Nizozemskem ter na številnih seminarjih po Evropi, v ZDA in Nepalu. Bila je referentka na svetovnem kongresu LMHI v Berlinu (2005), Oostendeju (2008) in Parizu (2014) ter na mednarodni konferenci Celebrating Links (2007) v Heidelbergu. Znana je po izjemnih predstavitvah materije medike, ki so vedno zelo dobro dokumentirane in ilustrirane s številnimi primeri iz njene dolgoletne prakse. Dr. Moonen je članica Odbora Bhaktapur Homeopathic International Clinic v Nepalu, kjer občasno tudi predava in dela.
 
Glavna tema poletne šole bodo avtoimunske in nevrološke bolezni – novi pogledi uporabe homeopatskih zdravil glede na periodni sistem elementov in družine rastlin ter materija medika z video primeri.
 
Poletna šola obsega 20 učnih ur in je del nadaljevalnega podiplomskega izobraževanja po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH) in Mednarodnega združenja zdravnikov homeopatov (LMHI).
 
Na poletno šolo ste vabljeni vsi, ki ste že končali triletni študij homeopatije in seveda tudi vsi, ki še niste zaključili osnovnega izobraževanja in usposabljanja.
 
S poletno šolo bomo začeli v petek dopoldne ob 10. uri in končali v nedeljo ob 13. uri. Poletna šola bo potekala v hotelu Barbara v Fiesi. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno.
 
Na poletno šolo se prijavite z elektronsko prijavnico. Več o programu poletne šole.