similia similibus curentur

POLETNA ŠOLA IZ HOMEOPATIJE

27.05.2016 00:10

Na letošnji poletni šoli, ki bo potekala od 27. do 29. maja 2016 v Fiesi, bo predaval nemški zdravnik homeopat prof. (UMFT) dr. Jorgos Kavouras.

Prof. (UMFT) dr. Jorgos Kavouras prakticira homeopatijo že več kot dvajset let. Od leta 2005 je koordinator triletne šole Mednarodne akademije za klasično homeopatijo na grškem otoku Alonissos, ki jo je ustanovil prof. George Vithoulkas. Po njegovi zaslugi je homeopatija izbirni predmet na dodiplomskem študiju medicine na Univerzi v Erlangnu. Od leta 2013 je tudi izredni profesor na romunski Univerzi Victor Babes za medicino in farmacijo v Temišvarju (The Victor Babes University of Medicine and Pharmacy, Timisoara).

 

Glavna tema poletne šole bo zdravljenje revmatičnih in ortopedskih bolezni ter materija medika z video primeri.

 

Poletna šola obsega 20 učnih ur in je del nadaljevalnega podiplomskega izobraževanja po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH) in Mednarodnega združenja zdravnikov homeopatov (LMHI).

 

Na poletno šolo ste vabljeni vsi, ki ste že končali triletni študij homeopatije in seveda tudi vsi, ki še niste zaključili osnovnega izobraževanja in usposabljanja.

 

S poletno šolo bomo začeli v petek dopoldne ob 10. uri in končali v nedeljo ob 13. uri. Poletna šola bo potekala v hotelu Barbara v Fiesi. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno.

 

Na poletno šolo se prijavite z elektronsko prijavnico.