similia similibus curentur

NADALJEVALNI SEMINAR IZ HOMEOPATIJE

06.10.2012 00:00
Na oktobrskem dvodnevnem nadaljevalnem seminarju, ki bo posvečen homeopatskemu zdravljenju gastroenteroloških bolezni, bo predaval nemški zdravnik in homeopat dr. Jorgos Kavouras, dr. med.

Dr. Jorgos Kavouras prakticira homeopatijo že več kot dvajset let. Od leta 2005 je koordinator triletne šole Mednarodne akademije za klasično homeopatijo na grškem otoku Alonissos, ki jo je ustanovil prof. George Vithoulkas. Po njegovi zaslugi je homeopatija izbirni predmet na dodiplomskem študiju medicine na Univerzi v Erlangnu. Dr. Kavouras posebno pozornost posveča homeopatskemu zdravljenju akutnih bolezni in odnosu med akutnimi in kroničnimi boleznimi ter preučevanju povezave med ravnmi zdravja in boleznimi.

Seminar obsega 20 učnih ur in je del stalnega nadaljevalnega podiplomskega izobraževanja in usposabljanja iz homeopatije po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH) in Mednarodnega združenja zdravnikov homeopatov (LMHI).


Na seminar ste vabljeni vsi, ki ste že končali triletni študij homeopatije in seveda tudi vsi, ki še niste zaključili osnovnega izobraževanja. Seminar bo potekal v City hotelu v Ljubljani, in sicer v soboto in nedeljo od 9. do 19. ure. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno. Več o programu seminarja.