POLETNA ŠOLA IZ HOMEOPATIJE

30.05.2014 00:00

Na letošnji poletni šoli, ki bo potekala od 30. maja do 1. junija 2014 v Fiesi, bo predaval avstrijski zdravnik in homeopat Reinhard Flick, dr. med.

Dr. Reinhard Flick ima že od leta 1985 zasebno homeopatsko prakso na Dunaju in je od leta 1995 redni predavatelj v Avstrijskem društvu za homeopatsko medicino (OGHM). Je tudi podpredsednik omenjenega društva. Objavil je številne strokovne prispevke v avstrijskih in mednarodnih homeopatskih revijah ter predaval na svetovnih kongresih LMHI in drugje.
 
Tema poletne šole bo Materija medika z video primeri. Dr. Reinhard Flick bo z video primeri predstavil zdravljenje z velikimi kislinskimi homeopatskimi zdravili (Nitricum acidum, Flouricum acidum, Phosphoricum acidum, Muriaticum acidum). Po vsakem video primeru bo poglobljena predstavitev zdravila, s poudarkom na ključnih in potrdilnih ter mentalnih simptomih. Posebnost letošnje poletne šole pa bo predstavitev hitrega in zanesljivega izbora zdravil za akutne težave.
 
Poletna šola obsega 20 učnih ur in je del nadaljevalnega podiplomskega izobraževanja po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH) in Mednarodnega združenja zdravnikov homeopatov (LMHI).
 
Na poletno šolo ste vabljeni vsi, ki ste že končali triletni študij homeopatije in seveda tudi vsi, ki še niste zaključili osnovnega izobraževanja in usposabljanja.
 
S poletno šolo bomo začeli v petek dopoldne ob 10. uri in končali v nedeljo ob 13. uri. Poletna šola bo potekala v hotelu Barbara v Fiesi. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno.

 

Na poletno šolo se prijavite do 19. maja 2014 z elektronsko prijavnico.