SEMINARJI IZ REPERTORIZIRANJA

01.01.2015 00:00

V letošnjem letu bo devet seminarjev iz repertoriziranja. Na seminarjih zdravniki pridobijo veliko teoretičnega in praktičnega znanja o delu z bolniki, kar je v vsakodnevni praksi v veliko pomoč.

Seminarji iz repertoriziranja v triletnem programu izobraževanja in usposabljanja obsegajo 150 učnih ur in so obvezni za zdravnike in zobozdravnike, ki želijo pridobiti potrdilo o končanem triletnem izobraževanju in pristopiti k zaključnemu izpitu za pridobitev Evropske diplome iz homeopatije.
 
Poldnevni seminarji iz repertoriziranja (5 učnih ur) potekajo ob petkih od 17. do 20.30 ure v City hotelu v Ljubljani. Seminarje vodita Miloš Žužek, dr. med. in Irena Gorišek, dr. med.
 
Termini seminarjev: 23. januar, 27. februar, 10. april, 8. maj, 12. junij, 18. september, 16. oktober, 13. november in 11. december.
 
Seminarjev se lahko udeležijo samo zdravniki (redni člani našega društva). Na seminar se lahko prijavite z elektronsko prijavnico ali pošljite vaše podatke na elektronski naslov društva info@shd.si