SEMINAR IZ HOMEOPATIJE

07.11.2015 00:00

Na dvodnevnem seminarju iz homeopatije, ki bo potekal 7. in 8. novembra 2015 v Ljubljani, bo predaval avstrijski zdravnik homeopat Reinhard Flick, dr. med.

Dr. Reinhard Flick ima od leta 1985 zasebno homeopatsko prakso na Dunaju in je od leta 1995 redni predavatelj v Avstrijskem društvu za homeopatsko medicino (ÖGHM). Objavil je številne strokovne prispevke v avstrijskih in drugih homeopatskih revijah ter imel predavanja na kongresih LMHI in drugje. Je tudi dolgoletni član pododbora za preizkušanje zdravil Evropskega odbora za homeopatijo.
 
Program:
- Zdravljenje kroničnih bolezni
- Strategije repertoriziranja (Kent, Boger, Bönninghausen)
- Reakcije na homeopatsko zdravilo
- Materija medika: Thuja, Nitricum acidum, Graphites, Carbo vegetabilis
 
Seminar bo potekal v soboto, 7. novembra, od 9. do 19. ure ter v nedeljo, 8. novembra, od 9. do 18. ure v City hotelu v Ljubljani.
 
Seminar iz homeopatije obsega 20 učnih ur in je del triletnega podiplomskega izobraževanja in usposabljanja iz homeopatije po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH).
 
Poleg študentov homeopatije vabimo tudi vas, ki ste že končali izobraževanje in bi radi svoje znanje obnovili ali poglobili, da se nam pridružite. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno.
 
Na seminar se prijavite z elektronsko prijavnico.