SEMINAR IZ HOMEOPATIJE

12.03.2016 00:05

Na dvodnevnem seminarju iz homeopatije, ki bo potekal 12. in 13. marca 2016 v Ljubljani, bosta predavala avstrijski zdravnik homeopat Reinhard Flick, dr. med. ter avstrijski farmacevt Robert Müntz.

Dr. Reinhard Flick ima od leta 1985 zasebno homeopatsko prakso na Dunaju in je od leta 1995 redni predavatelj v Avstrijskem društvu za homeopatsko medicino (ÖGHM). Objavil je številne strokovne prispevke v avstrijskih in drugih homeopatskih revijah ter imel predavanja na kongresih LMHI in drugje.

 

Robert Müntz, mag. farm. je leta 1985 začel z izdelovanjem homeopatskih zdravil v družinski lekarni Salvator v avstrijskem mestu Eisenstadt, leta 2003 pa je ustanovil podjetje Remedia Homöopathie. Od leta 1993 je v iskanju učinkovin za nova homeopatska zdravila prepotoval že številne države sveta, kar je delno opisal v svoji knjigi Fledermäuse melken am Amazonas – 60 neue Arzneien für die Homöopathie.

 

Program: 

  • Priprava homeopatskih zdravil
  • Preizkus homeopatskega zdravila
  • Materija medika z video primeri

 

Seminar bo potekal v soboto, 12. marca od 9. do 19. ure ter v nedeljo, 13. marca od 9. do 18. ure v City hotelu v Ljubljani.

 

Seminar iz homeopatije obsega 20 učnih ur in je del triletnega podiplomskega izobraževanja in usposabljanja iz homeopatije po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH).

 

Poleg študentov homeopatije vabimo tudi vas, ki ste že končali izobraževanje in bi radi svoje znanje obnovili ali poglobili, da se nam pridružite. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno.

 

Na seminar se prijavite z elektronsko prijavnico.