POLETNA ŠOLA IZ HOMEOPATIJE

25.05.2012 00:00

Na letošnji poletni šoli bo predaval avstrijski zdravnik in homeopat Reinhard Flick, dr. med.

Dr. Reinhard Flick ima že od leta 1985 zasebno homeopatsko prakso na Dunaju in je od leta 1995 redni predavatelj v Avstrijskem društvu za homeopatsko medicino (OGHM). Je tudi podpredsednik omenjenega društva. Objavil je številne strokovne prispevke v avstrijskih in mednarodnih homeopatskih revijah ter predaval na svetovnih kongresih LMHI in drugje.

Tema poletne šole bo Materija medika z video primeri – Aurum serija (v periodnem sistemu) in zdravila iz kačjih strupov. Dr. Reinhard Flick bo z video primeri predstavil zdravljenje z manj znanimi, vendar pomembnimi homeopatskimi zdravili. Predstavljena bodo homeopatska zdravila iz kovin in soli v Aurum seriji v periodnem sistemu ter homeopatska zdravila pripravljena iz kačjih strupov. Po vsakem video primeru bo poglobljena predstavitev zdravila, s poudarkom na ključnih in potrdilnih ter mentalnih simptomih.

Poletna šola obsega 20 učnih ur in je del nadaljevalnega podiplomskega izobraževanja po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH) in Mednarodnega združenja zdravnikov homeopatov (LMHI).

 

Na poletno šolo ste vabljeni vsi, ki ste že končali triletni študij homeopatije in seveda tudi vsi, ki še niste zaključili osnovnega izobraževanja in usposabljanja. S poletno šolo bomo začeli v petek dopoldne ob 10. uri in končali v nedeljo ob 13. uri. Poletna šola bo potekala v hotelu Barbara v Fiesi. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno. Več o programu poletne šole.