POLETNA ŠOLA IZ HOMEOPATIJE

28.05.2010 00:00

Na letošnji poletni šoli, ki je posvečena homeopatskemu zdravljenju otrok, bo predavala nizozemska pediatrinja in homeopatinja Yvonne Pernet–de Ridder, dr. med.

Dr. Yvonne Pernet-de Ridder je med letoma 1977 in 1981 delala kot pediatrinja v pediatrični bolnišnici v Haagu, med letoma 1981 in 1987 pa je vodila oddelek za otroke med drugim in sedmim letom z vedenjskimi, zdravstvenimi in socialnimi problemi. V tem času si je pridobila dodatne izkušnje, veščine in znanja s področja pediatrije, psihologije in pedagogike, kar ji še danes pomaga pri njenem delu z otroci. Od leta 1987 ima homeopatsko ambulanto na Nizozemskem. Redno predava tako na začetnih kot nadaljevalnih seminarjih na Nizozemskem ter po Evropi. Je tudi supervizorka. Yvonne je izjemna predavateljica, še posebej za homeopatsko zdravljenje otrok. Na osnovi več kot tridesetletnih izkušenj zdravljenja in dela z otroci, nam bo na svojevrsten način približala to zahtevno tematiko in predstavila njen način, kako opazovati in poslušati otroka in kako slišati to, kar nam otrok želi povedati.
 
Poletna šola obsega 20 učnih ur in je del nadaljevalnega homeopatskega izobraževanja po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH) in Mednarodnega združenja zdravnikov homeopatov (LMHI).

 

Na poletno šolo, ki je del nadaljevalnega izobraževanja iz homeopatije, ste vabljeni vsi, ki ste že končali triletno izobraževanje in seveda tudi vsi, ki še niste zaključili osnovnega izobraževanja. S poletno šolo, ki bo potekala v hotelu Barbara v Fiesi, bomo začeli v petek dopoldne ob 10. uri in končali v nedeljo ob 13. uri. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno. Več o programu poletne šole.