SEMINAR IZ HOMEOPATIJE

03.04.2009 00:00
Na prvem seminarju novega izobraževalnega ciklusa 2009-2012 bo predaval priznani avstrijski zdravnik in homeopat Reinhard Flick, dr. med.

Dr. Reinhard Flick ima od leta 1985 zasebno homeopatsko prakso na Dunaju in je od leta 1995 redni predavatelj v Avstrijskem društvu za homeopatsko medicino (Österreichische Gesellschaft für Homöopathische Medizin). Objavil je številne strokovne prispevke v avstrijskih in drugih homeopatskih revijah ter imel predavanja na kongresih LMHI in drugje.
 

O zgodovini homeopatije na Slovenskem bo predavala dr. Nena Židov, muzejska svetovalka in kustodinja v Slovenskem etnografskem muzeju.

 

Seminar iz homeopatije obsega 20 učnih ur in je del triletnega podiplomskega izobraževanja in usposabljanja iz homeopatije po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH).

 

Na seminar ste vabljeni vsi zdravniki in farmacevti, ki vas zanima triletni študij iz homeopatije. Seminar bo potekal v hotelu Barbara v Fiesi. Začeli bomo v petek ob 15.30 uri in zaključili v nedeljo ob 13. uri. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno. Več o programu seminarja.