SEMINAR IZ HOMEOPATIJE

26.09.2009 00:00
Na septembrskem dvodnevnem seminarju bo predaval avstrijski zdravnik in homeopat Peter Andersch Hartner, dr. med.

Dr. Peter Andersch Hartner je eden izmed najboljših teoretikov in praktikov klasične homeopatije. Vsake teme se loti z izjemno natančnostjo in vedno se potrudi, da so razlage jasne in zanimive. Dr. Andersch Hartner ima od leta 1985 zasebno homeopatsko prakso v Gradcu in je predavatelj v avstrijskem Zdravniškem društvu za klasično homeopatijo (Die Ärztegesellschaft für Klassische Homöopathie). V našem društvu predava že od samega začetka.

 
Na tokratnem seminarju bomo obravnavali osnove teorije in prakse homeopatije. Seminar iz homeopatije obsega 20 učnih ur in je del triletnega podiplomskega izobraževanja in usposabljanja iz homeopatije po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH).

 

Poleg študentov homeopatije, vabimo tudi vas, ki ste že končali izobraževanje in bi radi svoje znanje obnovili ali pa poglobili, da se nam pridružite. Seminar bo potekal v City hotelu v Ljubljani, in sicer v soboto in nedeljo od 9. do 19. ure. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno. Več o programu dvodnevnega seminarja.