SEMINAR IZ HOMEOPATIJE

07.11.2009 00:00
Na dvodnevnem seminarju iz homeopatije bo predaval avstrijski zdravnik in homeopat Reinhard Flick, dr. med

Dr. Reinhard Flick ima od leta 1985 zasebno homeopatsko prakso na Dunaju in je od leta 1995 redni predavatelj v Avstrijskem društvu za homeopatsko medicino (Österreichische Gesellschaft für Homöopathische Medizin). Objavil je številne strokovne prispevke v avstrijskih in drugih homeopatskih revijah ter imel predavanja na kongresih LMHI in drugje.

 

Na seminarju bomo obravnavali naslednje tematske sklope: vrednotenje simptomov; repertorij; uporaba repertorija v praksi ter materijo mediko: Calcarea carbonica, Rhus toxicodendron, Bryonia. S seboj prinesite repertorij.
 
Seminar iz homeopatije obsega 20 učnih ur in je del triletnega podiplomskega izobraževanja in usposabljanja iz homeopatije po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH).

 

Poleg študentov homeopatije, vabimo tudi vas, ki ste že končali izobraževanje in bi radi svoje znanje obnovili ali poglobili, da se nam pridružite. Seminar bo potekal v City hotelu v Ljubljani, in sicer v soboto in nedeljo od 9. do 19. ure. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno. Več o programu dvodnevnega seminarja.