SEMINAR IZ HOMEOPATIJE

25.01.2008 00:00
Na desetem in zadnjem seminarju triletnega študija bo predaval avstrijski zdravnik in homeopat Peter Andersch-Hartner, dr. med.

Dr. Peter Andersch-Hartner, dr. med. je eden izmed najboljših teoretikov in praktikov klasične homeopatije. Vsake teme se loti z izjemno natančnostjo in vedno se potrudi, da so razlage jasne in zanimive. Dr. Andersch Hartner ima od leta 1985 zasebno homeopatsko prakso v Gradcu in je predavatelj v avstrijskem Zdravniškem društvu za klasično homeopatijo (Ärztegesellschaft für Klassische Homöopathie). V našem društvu predava že od samega začetka.

 

Seminar iz homeopatije obsega 20 učnih ur in je del triletnega podiplomskega izobraževanja in usposabljanja iz homeopatije po smernicah Evropskega odbora za homeopatijo (ECH).
 
Poleg študentov homeopatije, vabimo tudi vas, ki ste že končali izobraževanje in bi radi svoje znanje obnovili ali pa poglobili, da se nam pridružite. Seminar bo potekal v hotelu Salinera v Strunjanu, prične se v petek, 25. januarja ob 15.30 uri in konča v nedeljo, 27. januarja ob 12. uri. Predavanje bo v angleščini, konsekutivno tolmačenje bo zagotovljeno.