PRAVNO OBVESTILO

 
Omejitev odgovornosti

Slovensko homeopatsko društvo se bo po najboljših močeh trudilo zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojih spletnih straneh, vendar opozarja uporabnike spletnih strani, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
 
Niti Slovensko homeopatsko društvo niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.
 
Ker obstajajo na spletni strani Slovenskega homeopatskega društva določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z društvom in nad katerimi društvo nima nadzora, Slovensko homeopatsko društvo ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.
 
Slovensko homeopatsko društvo si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani, objavljenih na spletni strani www.shd.si kadarkoli, na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
 
Avtorske pravice

 
Vsebina, objavljena na spletnih straneh www.shd.si, je last Slovenskega homeopatskega društva oziroma avtorjev besedil in je v zakonsko določenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

 
Besedila, prispevki, fotografije ali videi, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko uporabljajo izključno za nepridobitne (nekomercialne) namene in se jih ne sme spreminjati, prepisovati, razmnoževati, ponovno objavljati, pošiljati po pošti ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja Slovenskega homeopatskega društva.

 
Vse reprodukcije ali primerki vsebine teh spletnih strani morajo ohraniti tudi vse navedene označbe avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah (© Slovensko homeopatsko društvo – Vse pravice pridržane).


Zaupnost podatkov
 
Slovensko homeopatsko društvo avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, število obiskovalcev, koliko časa obiskovalci ostanejo na spletnem mestu ipd. Zbrani podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Uporabili jih bomo z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta. Slovensko homeopatsko društvo spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo varovalo zasebnost uporabnikov spletnega mesta.
 
Kakršnikoli podatki, ki jih Slovensko homeopatsko društvo pridobi na kakršenkoli način preko spletne strani, so namenjeni izključno za rabo Slovenskega homeopatskega društva in jih Slovensko homeopatsko društvo varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
 
V kolikor ste odkrili napako, netočnost, neažurnost ali drugo pomanjkljivost, nam to, prosim, sporočite na info@shd.si.