UVODNI SEMINAR IZ HOMEOPATIJE

20.10.2018 20:30

Z novim, triletnim podiplomskim izobraževanjem in usposabljanjem, ki je namenjeno zdravnikom, zobozdravnikom ter študentom zadnjih letnikov medicinske fakultete, bomo začeli v soboto, 20. oktobra 2018.

Z uvodnim seminarjem se bo začel triletni študij homeopatije za zdravnike in zobozdravnike ter študente medicine. Izobraževalni načrt je enoten za vsa evropska zdravniška homeopatska združenja, ki so akreditirana pri Evropskem odboru za homeopatijo (ECH - European Committee for Homeopathy). Tudi diplomo po uspešno opravljenem izpitu podeljuje ECH.

 

Izobraževanje v obsegu 350 učnih ur (200 ur teorije in 150 ur prakse) je osnova za razumevanje homeopatije, je le začetek učenja, ki ga potem vsak po svoje dopolnjuje in izpopolnjuje. Skozi samostojno učenje – literature vam ne bo zmanjkalo, z dodatnimi seminarji doma in v tujini, z lastno prakso.

 

Vabljeni ste vsi, ki ste željni razširiti svoje znanje, razumeti bolezen in bolnika tudi malo drugače in na ta način dopolniti svoje terapevtske možnosti. Lepota homeopatije je v njeni učinkovitosti, kadar jo znamo pravilno uporabljati, v njeni terapevtski širini, kadar jo dovolj dobro poznamo, v njeni dodani vrednosti tako za bolnika kot za zdravnika.

 

Na uvodni seminar vabimo tudi zdravnice in zdravnike, ki se ne boste odločili za triletni študij, ampak bi želeli izvedeti več o homeopatiji, njenih prednostih in omejitvah.

 

Program seminarja

 

- Homeopatija – zgodovinski oris
- Osnovna načela homeopatije
- Koncept bolezni in pomen simptomov 

- Anamneza
- Izbira zdravila
- Repertorij, materija medika

 

Predavala bosta Irena Gorišek, dr. med. in Miloš Žužek, dr. med.

 

Seminar iz homeopatije obsega 20 učnih ur in je del triletnega podiplomskega izobraževanja in usposabljanja iz homeopatije za zdravnike po smernicah ECH in je usklajen z evropskim standardom SIST EN 16872:2016. Več informacij o študiju lahko najdete na naši spletni strani.

 

Seminar bo potekal v City hotelu v Ljubljani, in sicer v soboto, 20. oktobra, od 9. do 18. ure ter v nedeljo, 21. oktobra, od 9. do 18. ure. Odmor za kosilo bo predvidoma od 12.30 do 14. ure.

 

Na uvodni seminar se prijavite najkasneje do 9. oktobra 2018elektronsko prijavnico.

 

Če plačate kotizacijo do 9. oktobra 2018 le-ta znaša 240 evrovpo 9. oktobru oziroma na dan seminarja pa 260 evrov. Kotizacijo poravnajte na transakcijski račun društva (Nova Ljubljanska banka, SI56 0201 5025 6696 253).

 

V primeru premajhnega števila udeležencev ali drugega nepredvidenega dogodka si pridržujemo pravico do odpovedi seminarja. V tem primeru bomo vse prijavljene kandidate pravočasno obvestili.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih